Hallontårta

Saftiga vaniljbottnar med hallonmousse, vaniljkräm och hallonsylt

Eftersom alla våra bakelser dekoreras olika kan vi inte i förväg ge dig en komplett innehållsförteckning. Skulle du vara i behov att veta exakt innehåll på din färdiga produkt är du välkommen att mejla oss på info@patisseriesthlm.se så hjälper vi dig 

Vaniljbotten 
Vetemjöl, socker, mjölk, rapsolja, ägg, vatten, vaniljsirap, vaniljpulver, bakpulver, bikarbonat, salt 
Hallonmousse
Grädde, hallonpure, socker, äggvita, gelatinblad, vatten, glykos 
Hallonsylt
Hallon (frysta), socker, pektin 
Vaniljkräm
Mjölk, socker, äggula, maizena, smör, vaniljstång 
Hallonsmörkräm
Smör, socker, vatten, äggvita, hallonpure, vaniljpulver 

* Innehåller, gluten, ägg, laktos, gelatin från gris, kan innehålla spår av mandel och nötter