Köp information

När din beställning är bekräftad av oss kommer du att få uppgifter kring betalning och upphämtning via mejl men här nedan kan du läsa igenom information som kan vara viktig för dig som kund.

Alla beställningar hämtas från vår tårtstudio, vi levererar INTE ut några beställning.

Patisserie Sthlm
Barkarbyvägen 18C
177 45 Järfälla

Betalning

All betalning måste ske minst 7 dagar innan upphämtningsdatum, innan dess är endast din beställning reserverad hos och och alltså inte helt genomförd. Det är inte förrän din betalning kommit in till oss som vi kan säkerställa oss om att du vill gå vidare med beställningen.

Skulle vi inte få in någon betalning av dig på bestämt datum kommer vi inte att fullfölja din beställning och det är du som kund som är skyldig att höra av dig om du glömt bort att betala i tid.
Du kan alltså inte betala in i efterskott och bara hoppas på att vi gjort din tårta i alla fall.

När din betalning är genomförd är du bunden till att hämta ut din tårta och kan inte avbryta meller ångra köpet, detta på grund av att vi redan då hunnit avsätta oss tid att planera din beställning, köpt in produkter, påbörjat delar av din tårta och avsatt just dig tid denna helg vilket kan ha gjort att andra inte kunna boka ett datum då.

Skulle det uppstå en akut situation som gör att du inte längre kan hämta din tårta finns det eventuella möjligheter till återbetalning beroende på hur långt vi hunnit med din beställning.

Upphämtning

När du ska komma och hämta upp din beställning skulle vi uppskatta om du respekterar våra upphämtningstider och kommer inom den avtalade tiden som du fått via mejl. Våra arbetsdagar ser oftast väldigt olika ut och vi har inte alltid möjligheten att vara på plats i vår lokal då vi ofta har andra projekt på gång någon annan stans. 
Det är därför inte rekomenderat att varken komma för tidigt eller för sent från avtalad tid trots att våra öppetider "säger" att vi ska finnas på plats. 
Om du skulle bli sen eller vara i behov att komma tidigare får du mer än gärna försöka höra av dig till oss så att vi vet. 
Vi har självklart förståelse att man kan bli några minuter sen, råka köra fel eller hamna i trafiken på väg till oss.

Har du fortfarande inte kommit och hämtat din tårta efter en timme efter avtalad tid har vi inte längre rätten att hålla kvar din tårta eller finnas på plats för att vänta på dig. 
Din tårta kommer i dessa fall eventullet kunna hämtas ut senare under dagen när vi åter finns på plats eller dagen därpå. 

När du tar emot din tårta/beställning är det du som har ansvaret för att den säkert fraktas och förvaras fram till servering, vi som företag tar inte på oss några ansvar över att din beställning kommer fram i samma skick som när du hämtade den.

Skulle du däremot upptäcka att någonting ser tokigt eller fel ut när du hämtar upp din beställning kan vi eventuellt kompensera dig beroende på fel.