Chokladdoppade jordgubbar

Eftersom alla våra bakelser dekoreras olika kan vi inte i förväg ge dig en komplett innehållsförteckning. Skulle du vara i behov att veta exakt innehåll på din färdiga produkt är du välkommen att mejla oss på info@patisseriesthlm.se så hjälper vi dig 

Våra jordgubbar doppas i vit/ljus/mörkchoklad eller candymelt beroende på utseende

* Innehåller laktos och spår av nötter

Callebaut 56%
kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vaniljsmak

Callebaut 36%
socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vaniljsmak.

Callebaut Vitchoklad
socker, kakaofett, torr helMJÖLK, emulgeringsmedel: sojalcitin, naturlig vaniljsmak

Candymelts VIT
Socker, vegetabiliska oljor (palmkärnor, hydrerad palmkärna), färgämne E171, mjölkprotein,helmjölkspulver, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel (sojalecitin), salt, arom.