Information kring vår prissättning

Alla tårtor och bakelser som du beställer från oss är gjorda från grunden med bra råvaror och mycket tid och omtanke. Vi utformar alla våra tårtor, bakelser och dekorationen utefter dina önskemål och oftast helt annorlunda från tidigare beställningar vi har haft. Mycket av det vi gör är även tidskrävande och behöver både planering och framförhållning för att hinnas med. Därför är det svårt för oss att sätta ett fast pris över våra tårtor och bakelser eftersom dekorationen ständigt varierar.

Det som vi måste veta innan vi kan ge dig ett prisförslag är 
- Antal bitar
- Smak
- Utformning, t.ex rund/fyrkantig, en eller flera våningar
- Utseende /dekoration, skriv så detaljerat som möjligt och bifoga gärna en bild som referens.

När du som kund skriver till oss gäller det att vara super detaljerad i din beskrivning för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Bilder som ni bifogar och refererar till i er beskrivning är ett extra plus, men är det inte vi som från början gjort tårtan du skickar med kan vi inte garantera att resultatet blir det samma. Vi gör alltid vårt bästa och utgår alltid från dina önskemål. Tänk på att det kan vara stor skillnad mellan att skriva att tårtan ska likna en bild, eller att tårtan ska se identisk ut med bilden.

Försök att skriva så mycket som möjligt innan du hör av dig till oss eftersom vi inte kommer kunna ge dig ett svar, både kring pris eller om vi är tillgängliga det datumet förrän vi har fått all information av dig. Detta gör det både enklare för oss och dig som kund då vi snabbare kan återkomma till dig istället för att behöva maila fram och tillbaka.

Alla prisförslag är individuella och tas endast genom mail, info@patisseriesthlm.se